Kijk- en kennisdag Agroforestry

In het kort

Deze kijk- en kennisdag is bedoeld ter inspiratie voor iedereen die zich bezig houdt of wil houden met agroforestry op het (landbouw) bedrijf.

Beschikbare datums
6 jun. 2023 - 19.00 uur - 22.00 uur Fruittuin van West in Amsterdam
Kosten

€ 0,00

Kijk- en kennisdag Agroforestry

Steeds meer mensen ontdekken agroforestry: de integratie van bomen met landbouw en veeteelt om zo te zorgen voor een duurzaam en divers ecosysteem. Op dit gebied gebeurt veel, en daarom nodigen de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland en Landzijde je van harte uit voor de kijk- en kennisdag agroforestry op dinsdag 6 juni van 19.00 tot 22.00 uur bij Fruittuin van West in Amsterdam.

Interesse? Meld je hier eenvoudig aan

Inspiratie opdoen

Deze kijk- en kennisdag is bedoeld ter inspiratie voor iedereen die zich bezig houdt of wil houden met agroforestry op het (landbouw) bedrijf. Wil Sturkenboom geeft een rondleiding over zijn boerderij Fruittuin van West. Hij is al langer bezig met agroforestry en heeft veel ervaring. Verder delen verschillende experts en ervaringsdeskundigen hun opgedane kennis. Met onder andere Ron van Zandbrink (Boerderij tussen de Hagen) en Jacco de Stigter (Louis Bolk instituut). We bieden ook de mogelijkheid om met andere agroforestry deskundigen in gesprek te gaan.

Kosten

Kijk- en kennisdag Agroforestry

Deze kijk- en kennisdag wordt georganiseerd door Natuur en Milieufederatie Noord-Holland en Landzijde.